Meistä

-- TAKUU --
Myymillämme tuotteilla on 1 v. takuu, ellei takuun kestoa erikseen mainita.

Takuu ei kata lelujen törmäyksistä tai putoamisista aiheutuneita rikkoutumisia.

Säilytä alkuperäispakkaus mahdollisia takuutoimenpiteitä varten. Takuuasioissa ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa : 050-4721007 tai sähköpostitse osoitteeseen pondwell(ät)netikka.fi ,  jotta voimme sopia mahdollisista huoltotoimenpiteistä.

-- PALAUTUSOIKEUS --
Verkkomyyntiostoksilla on 14 päivän palautusoikeus, tuotteen lunastamispäivästä lukien. Mikäli tuote on kuitenkin ollut virheetön, on asiakkaan maksettava palautuskulut.
Mikäli tuote on rikkoutunut lähetyksessä tai puuttuu osia, pyrimme kohtuuajassa lähettämään korvaavan osan tilalle. Jos tuote on päässyt loppumaan hyvitämme tilauksenne välittömästi. Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa sen alkuperäispakkauksessa, joten säilytä pakkaus huolellisesti. Palautusosoite alla.
Tuote palautetaan sovitulla tavalla. Takuuasioissa Postin asiakaspalautustunnus on 614038. Jälkivaatimuspalautuksia emme lunasta. Muistakaa liittää tilinro mukaan. Tarkemmmat ohjeet asiakaspalvelusta nro: 050-4721007 tai pondwell(ät)netikka.fi

-- TULLAUS --
Asiakas ei joudu suorittamaan  tilauksistaan tullauksia tai muita ylimääräisiä maksuja, koska hinnoissa on arvonlisävero. Tuotteemme toimitetaan joko Suomen varastosta tai yhteistyökumppaniltamme Euroopasta.
-- TOIMITUSAIKA --
Arvioitu toimitusaika on yleensä n. 5-10 päivää. Tehtyäsi tilauksen, saat siitä vahvistuksen pian sähköpostiosoitteeseesi.
-- MAKSUTAVAT --
Pankkisiirto, Paytrail verkkomaksu tai Paypal -maksu

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.-- HINNAT JA TOIMITUS --
Hinnastossa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteet toimitetaan lähimpään Postiin, Matkahuoltoon tai postilaatikkoon.

-- HALUATKO LISÄTIETOJA? --
Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin ja toiveisiisi, joten kirjoita rohkeasti, mielipiteesi on meille tärkeä!

Turvallista ja luotettavaa kaupankäyntiä toivottaa:
 

Pondwell
Haapatie 12
62100 LAPUA

FI1629846-2

Puh: 050-4721007

myynti(at)pondwell.net